Stichting ‌Schoolvoetbal
‌DEN HELDER
Programma
‌ JB 8X8, JO 6X6
Programma
MEDEDELING BEGELEIDERS

Begeleiders dienen zich voor aanvang van de eerste wedstrijd te melden bij het wedstrijdsecretariaat!

Vergeet niet na iedere wedstrijd de uitslagkaart bij de scheidsrechter te controleren en te ondertekenen!

Jongens Bovenbouw 8X8 groep 7 en 8.
‌Speelgerechtigd zijn teams van jongens en meisjes die in groep 7 en 8 zitten en op dezelfde school onderwijs volgen. Deze kinderen zijn geboren op of na 1 oktober 2006. Er mogen 2 kinderen mee doen per team die maximaal 1 jaar ouder zijn  (z.g.n. "zittenblijvers'). Deze zijn geboren op of na 1 oktober 2005.

Jongens Onderbouw 6X6 Groep 5 & 6.
Speelgerechtigd zijn teams van jongens en meisjes die in groep 5 en 6 zitten en op dezelfde school onderwijs volgen. Deze kinderen zijn geboren op of na 1 oktober 2008. Er mag 1 kind mee doen per team die maximaal 1 jaar ouder is (z.g.n. "zittenblijvers'). Deze zijn geboren op of na 1 oktober 2007.‌
Jongens Bovenbouw 8X8 en joNgens  onderbouw 6X6
  Klik hier voor de plattegronden

STEM OP ONS MET DE RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE ­
­ ­ ­
­ Ben je lid van Rabobank Kop van Noord-Holland? Dan ontvang je binnenkort een stemkaart in de brievenbus. Van 23 april t/m 14 mei 2019 kunnen leden van Rabobank Kop van Noord-Holland hun stem uitbrengen op hun favoriete clubs. Elk lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarbij maximaal twee per club. Stem ook op de Stichting Schoolvoetbal. Dankzij financiële steun kunnen wij er voor zorgen dat we het toernooi gratis kunnen blijven aanbieden aan de school gaande jeugd van Den Helder. Niemand wordt dan uitgesloten van deelneming!  


Schoolvoetbal Den Helder wordt ondersteund door:
Contact
Stichting schoolvoetbal       
‌Den Helder
‌‌Klik hierRegio
Ons voetbal toernooi valt onder Schoolvoetbalregio West 1 - Noord. West 1 - Noord bestaat uit 14 regio’s. Ca. 43 plaatsen doen hieraan mee.Nadat alle plaatselijke toernooien zijn gespeeld worden de kampioenen van categorie JB 8X8 en MB 8X8; JO 6X6 en MO 6X6worden  afgevaardigd voor de Regio finales. 
Website powered by: