Stichting ‌Schoolvoetbal
‌DEN HELDER
Even voorstellen
Ron van der Graaf
 Wat is je naam en je functie?
Mijn naam is Ron van der Graaf en ben de secretaris van de Stichting Schoolvoetbal. Tijdens het toernooi ben ik te samen met Hans Verhoef verantwoordelijk voor de wedstrijdleiding en verzorg de website.

Wat doe je in je dagelijks leven?
In het dagelijks leven ben ik Scheepscoordinator fregatten OPV op het Marine bedrijf.

Vanaf wanneer ben je betrokken bij het schoolvoetbal?
Als leerling van de Jac.P Thijsse school heb ik meegedaan aan het toernooi op de linievelden en tijdens mijn LTS periode.

Op latere leeftijd heb ik vele schoolvoetbalwedstrijden gefloten als scheidsrechter.

Ik ben in 2007 gevraagd om de schoolvoetbal commissie te versterken. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij F.C. Den Helder waar ik al vele functies heb vervult, onder andere voorzitter van de toernooicommissie. Hierdoor heb ik ervaring met het organiseren van toernooien.

Waar bestaan je werkzaamheden uit?
Zodra de inschrijvingen binnen komen sorteer ik alles op categorieën en controleer de leeftijden, en tel hoeveel spelers en begeleiders er meedoen om dan te weten hoeveel vaantjes we nodig hebben.

De aantal teams per categorie geef ik door aan Hans Verhoef die dan gaat puzzelen wie waar, hoe lang, en op welk veld er gespeeld gaat worden.

Hierna geeft hij alles weer door aan mij zodat ik het speelschema kan gaan maken. Als alles klaar is zorgt Hans Verhoef er weer voor dat het gehele programma wordt doorgestuurd naar alle scholen. Ik zorg ervoor dat alle programma’s op de site worden geplaatst.

Nadat alle wedstrijden op de woensdagmiddag op de drie complexen zijn gespeeld verzamel ik dezelfde avond nog alle uitslagen en verwerk ze in mijn programma zodat het nieuwe programma voor de tweede ronde weer verstuurd kan worden. De week erop wederom hetzelfde ritueel.


Schoolvoetbal Den Helder wordt ondersteund door:
Contact
Stichting schoolvoetbal       
‌Den Helder
‌‌Klik hierRegio
Ons voetbal toernooi valt onder Schoolvoetbalregio West 1 - Noord. West 1 - Noord bestaat uit 14 regio’s. Ca. 43 plaatsen doen hieraan mee.Nadat alle plaatselijke toernooien zijn gespeeld worden de kampioenen van categorie JB 8X8 en MB 8X8; JO 6X6 en MO 6X6worden  afgevaardigd voor de Regio finales. 
Website powered by: